понеділок, 18 листопада 2013 12:16

Гурт "Мумій Троль" у старому складі останній раз зіграє в Києві
6

Дніпропетровськ, фестиваль The Best City.UA
Фото: Фото: mumiytroll.com
Дніпропетровськ, фестиваль The Best City.UA
Дніпропетровськ, фестиваль The Best City.UA
Гурт "Сансара"
Гурт "Сансара"

23 листопада в Києві відбудеться останній концерт гурту "Мумій Троль". Востаннє ми побачимо гурт у тому вигляді, в якому звикли.

Музикант Ілля Лагутенко заявив, що концерти в грудні 2013 року стануть останніми в історії групи "Мумій Троль". Також музикант додав, що продовжить музичну кар'єру, але, можливо, окремо від колективу.

Команда представить у Києві новий альбом "SOS Матросу". Альбом, переповнений любов'ю до 80-х і Владивостоку, альбом - переосмислення класичного звучання "тролів". Без уваги не залишаться і кращі хіти за всю історію існування команди.



Ілля Лагутенко давно і активно підтримує молодих музикантів. У Києві на розігріві у колективу виступить дві групи - "Сансара" і "Krugers". Остання в якості спеціального гостя проїдеться з МТ по всій Україні, "Сансара" - порадує тільки Київ.

Дружба гуртів "Сансара" і "тролів" триває вже багато років. Вони виступали на одних фестивалях, їздили в спільні тури і записували пісні з Іллею Лагутенко. "Симпатії лідера МТ до нас були і раніше, але саме на березі Японського моря, на фестивалі V-ROX ми заявили про себе остаточно. Тому надалі і стала можливою реалізація спільного туру. Так ми опинилися з групою "Мумій Троль" в Сибіру і проїхали перші десять міст на підтримку туру "SOS Матросу" - розповідає фронтмен "Сансари" Олександр Гагарін. "Сансара " - це музичний союз однодумців з Єкатеринбурга, що грає в стилі інді-рок.



Гурт "Krugers" вже встиг прославитися відмінним саундом і незвичайною візуалізацією своїх виступів. Самі музиканти називають свою музику "маніакально-прогресивний поп". Яскраві молоді люди встигли набратися досвіду в інших відомих проектах і випробувати свої сили в різних музичних напрямках і закріпити за собою статус "маніакальних рокерів", рівень яких українські слухачі зможуть оцінити в найближчий час.

Концерт відбудеться 23 листопада, о 20.00 у "StereoPlaza". Квитки вже є в продажу.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Мумій Троль" у старому складі останній раз зіграє в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі