четвер, 27 серпня 2015 16:49

Спін-офф "Ходячих мерців" встановив телерекорд

Спін-офф "Ходячих мерців" встановив телерекорд
Фото: AMC

Перший епізод серіалу "Бійтеся ходячих мерців", показаний на американському каналі AMC 23 серпня, зібрав біля телеекранів 10,1 мільйона осіб, повідомляє ComingSoon. Таким чином, проект встановив рекорд прем'єри в історії кабельного телебачення.

Хронометраж першої серії - півтори години. Більше половини всіх подивилися (6,3 мільйона) — дорослі від 18 до 49 років, тобто ключова аудиторія каналу. Таким чином, "Бійтеся ходячих мерців" випередив за показниками оригінальних "Ходячих мерців" і серіал "Краще телефонуйте Солу" - найбільш рейтингові проекти AMC.

"Важко оцінити успіх серіалу після першого вечора, але рекордні цифри говорять про багато що. Звичайно, це було б неможливо без наших шанувальників, чия пристрасть і привела до таких значних результатів", - зазначив президент AMC і SundanceTV Чарлі Кольєр.

Перший сезон "Бійтеся ходячих мерців" включає 6 епізодів. Другий складатиметься вже з 15, він стартує в наступному році.

Спочатку новий проект називали приквелом "Ходячих мерців", але в результаті вийшов спін-офф. Його дія відбувається в тому ж вигаданому всесвіту, але не в Атланті, а в Лос-Анджелесі на початку зомбі-апокаліпсису. Головні ролі виконали Кім Діккенс і Кліфф Кертіс.

"Ходячі мерці" - американський, постапокаліптичний телесеріал, розроблений Френком Дарабонтом ("Втеча з Шоушенка"). Телефільм заснований на однойменній серії коміксів Роберта Кіркман, Тоні Мура і Чарлі Адларда. У центрі сюжету — група людей, яка намагається вижити після зомбі-апокаліпсису. Прем'єра серіалу відбулася 31 жовтня 2010 року. Перший сезон номінувався на премію "Золотий глобус" як кращий драматичний серіал. Головну роль виконав британський актор Ендрю Лінкольн.

Зараз ви читаєте новину «Спін-офф "Ходячих мерців" встановив телерекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі