неділя, 19 червня 2016 15:53

Селфі у вишиванках і розчулений Вакарчук: "Океан Ельзи" відіграв стотисячний концерт у Києві
45

Фото: Ельдар Сарахман

18 червня на НСК "Олімпійський" у Києві "Океан Ельзи" в рамках свого світового турне презентував 9-й студійний альбом "Без меж".

Дворічна концертна світова подорож почалася з українських концертних майданчиків. Стартували "Океани" з Маріуполя ще 17 травня, де виступили з безкоштовним концертом в залі СК "Іллічівець".

Черги біля входу на київський концерт почали шикуватися ще з обіду. Люди несли національну символіку, найзавзятіші фанати прикрасили свої обличчя синьо-жовтими кольорами. Аби спокійно потрапити на концерт, пускати відвідувачів розпочали о 18:00 з посиленими заходами безпеки і великою кількість правоохоронців.

Нова платівка "Океанів" – це 11 пісень, деякі з них із соціальним підтекстом. Ціна квитків стартувала від 500 гривень. У віп-ложу та сектори від 1000.

На розігріві в "Океанів" близько півгодини виступав гурт СИНОПТИК з Донецька, які подякували своїм шанувальникам за підтримку. В цей же час люди прибували великим поток до фан зони. Серед відвідувачів крім молоді дуже багато людей старшого та дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Океан Ельзи" зробив альбом, де жодна пісня не дратує

"За прогнозом синоптиків цілий день мав бути дощ. Подивіться що ви зробили. Ви фантастичні" - звернувся до киян зі сцени Вакарчук після виконання першого хіта "Майже весна".

Родзинкою концерту стало виконання пісні "Хтось в небо летить" присвяченої лідеру гурту "Скрябін" Андрію Кузьменку, який загинув минулого року в автомобільній аварії. "Це особлива пісня для мене" - сказав Вакарчук зі сцени під бурхливі оплески.

Всього, упродовж чотиригодинного концерту музиканти "Океану Ельзи" виконали більше 15 пісень зі старого репертуару і кілька пісень з нового альбому "Без меж".

П'ять разів музиканти гурту виходили на біс так як публіка не хотіла їх відпускати. Щоразу після кожного такого виходу, музиканти вклонялись залу а Вакарчук зізнався у великій любові до Києва та його публіки.

Зараз ви читаєте новину «Селфі у вишиванках і розчулений Вакарчук: "Океан Ельзи" відіграв стотисячний концерт у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі