пʼятниця, 27 лютого 2015 13:58

Pur:pur виклали в мережу дві нові пісні

Pur:pur виклали в мережу дві нові пісні
Фото: facebook.com

Харківська група Pur:pur опублікувала нову пісню "Корабль", яку виконувала на концертах свого торішнього українського туру з оркестром. Це друга прем'єрна композиція за три дні, оприлюднена командою. Про це повідомляє Cultprostir.

Вихід студійної версії "Корабля" Pur:pur супроводили ліричним коментарем: "Дихати на повні груди... Плавно гойдатися на хвилях... Щастя там, де ми є зараз. Нова пісня, яку ви обов'язково почуєте на наших майбутніх виступах".

На початку цього тижня у групи вийшов ще один новий трек - англомовна How Beautiful. "Наша скромна прем'єра. Просто так. Від усього серця. Розкажіть тим, кого любите, наскільки вони для вас прекрасні і неоціненно дорогі", - представила нову пісню на своїй сторінці в Facebook солістка групи Наташа Сміріна.

Найближчі українські концерти Pur:pur заплановані в Києві (20 березня) та Львові (1 травня). У березні колектив також відвідає з туром одинадцять міст Росії.

Зараз ви читаєте новину «Pur:pur виклали в мережу дві нові пісні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі