четвер, 15 грудня 2011 22:20

Письменник шукатиме в Намібії матеріал для нової книжки

Письменник шукатиме в Намібії матеріал для нової книжки

Учора, 14 грудня, письменник і мандрівник Максим Кідрук вилетів у столицю Анголи Луанда. Під час двомісячної подорожі в Африку також планує відвідати Намібію.

"Їду в Анголу, оскільки один з моїх читачів цього літа познайомив мене зі своїм другом, який уже 23 роки живе та працює в цій країні. Саме він допоміг із візою, інакше я в ту Анголу просто не потрапив би. А Намібія - то моя давня мрія. Країна не менш цікава і різноманітна, ніж, скажімо, Перу. Ангола та Намібія межують між собою. Тож, коли я вирішив, що лечу до Анголи, Намібія приєдналась автоматично", - розповів Gazeta.ua письменник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Письменники складають роман із СМС

За його словами, головна мета подорожі – зібрати матеріал для нової книжки. Максим пише в жанрі "Travel Stories".

"Звісно, і в Анголі, й у Намібії я збиратиму матеріал для нових книжок. А як інакше? То вже моя робота. Тим більше, що обидві країни є доволі цікавими. Ангола - повністю закрита і практична невідома українцям, а Намібія славиться своїми природними парками, пустелями та всякими іншими цікавими штуками, як-от метеорит Гоба, найбільший знайдений на планеті Земля", - поділився Кідрук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські письменники виступлять у французькому місті Коньяк

Він розповів, що Намібія цікава як поле для розгортання одного з наступних техно-трилерів, які почав писати Максим. Для цього він відвідає пустелю Наміб, найдревнішу пустелю світу.

Як відомо, у 2008 році Максим Кідрук об'їхав усю Мексику, про що написав у дебютному романі "Мексиканські хроніки". У 2009 році подорожував Південною Америкою – Еквадор, Перу, Чилі та острів Пасхи, що описано у книзі "Подорож на Пуп Землі" (у двох томах). Згодом був у Бразилії – роман "Любов і піраньї". Усього письменник відвідав 26 країн.

Зараз ви читаєте новину «Письменник шукатиме в Намібії матеріал для нової книжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі