середа, 26 жовтня 2011 18:12

Письменник звинуватив Сталлоне у плагіаті

Письменник звинуватив Сталлоне у плагіаті

Письменник Маркус Вебб подав до суду на Сильвестра Сталлоне через сценарій до фільму "Нестримні", повідомляється на сайті Deadline.

За словами Вебба, в 2006 році він написав оповідання і сценарій про групу найманців, перед якими було поставлено завдання розправитися з якимсь диктатором. Обидві роботи були зареєстровані в Бюро реєстрації авторських прав. Маркус представив свій сценарій на розгляд голлівудським студіям.

Тепер Вебб стверджує, що сюжет "Нестримних" "вкрай схожий і місцями ідентичний" написаному ним сценарію. Сума матеріального відшкодування, котру вимагає письменник, не уточнюється.

Фільм "Нестримні" вийшов в прокат в 2010 році. Сталлоне працював над картиною в якості режисера і сценариста (з співавтором Дейвом Каллахемом). Крім того, він виконав у фільмі головну роль. Разом зі Сталлоне в "Нестримних" знімалися Джейсон Стетхем, Джет Лі, Дольф Лундгрен і Мікі Рурк. В епізодичних ролях були зайняті Арнольд Шварценеггер і Брюс Вілліс. Картина зібрала в прокаті більше 274 мільйонів доларів США при бюджеті в 80 мільйонів доларів.

В даний час йдуть зйомки другої частини фільму. Вихід "Нестримних 2" на екрани запланований на серпень 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Письменник звинуватив Сталлоне у плагіаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі