Ексклюзиви
понеділок, 30 вересня 2013 11:15

Новий автор романів про Джеймса Бонда змінив ставлення агента до жінок

Новий автор романів про Джеймса Бонда змінив ставлення агента до жінок
Фото: AFP

Нова книга про "агента 007" Джеймса Бонда, написана знаменитим шотландським романістом Вільямом Бойдом, надійшла в продаж у Великобританії. Роман отримав назву "Соло" (Solo), пише видання ИТАР-ТАСС.

На презентації книги в Лондоні Бойд розповів, що не впевнений, що за новим романом знімуть фільм, оскільки дія розгортається в 1969 році. "Зазвичай події у всіх фільмах про Бонда розгортаються в теперішній час, - зазначив він. - Можливо сюжет буде взяти за основу і адаптований на сучасний лад, але це вже буде інша історія, оскільки загубиться атмосфера 1960-х років".

"Якби я вибирав актора, який зіграв би мого Джеймса Бонда, то я зупинився б на Деніелові Дей-Льюїсі, оскільки, на мою думку, він дуже схожий на того самого "??агента 007", якого зобразив Іен Флемінг", - підкреслив письменник.

"У новій книзі події складаються таким чином, що Бонд вирушає на завдання без повідомлення і дозволу - і він повністю готовий прийняти на себе можливі наслідки своєї сміливості", - зазначив Бойд і додав, що нова подорож "агента 007" розгорнеться на трьох континентах, включаючи Африку.

"Я не в захваті", - відповів Бойд на питання про висловлення "дівчата Бонда". На думку автора, його герой хоче мати серйозні стосунки, а не просто секс. Разом з тим, він додав, що інші очікування щодо пристрастей Бонда залишаться незмінними, зокрема звички курити і випивати, пише видання РИА Новости.

Публікація нової книги приурочена до 60-річчя виходу в світ першого роману Флемінга про Джеймса Бонда "Казино "Рояль".

Іен Флемінг, який працював у роки Другої світової війни в британській розвідці, написав 12 романів і дві збірки оповідань про Джеймса Бонда. На їх основі був створений знаменитий цикл гостросюжетних фільмів. Після смерті Флемінга в 1964 році шестеро британських і американських письменників написали книги про пригоди "агента 007" . Серед них були такі автори як Кінгслі Еміс, Крістофер Вуд, Джон Гарднер, Реймонд Бенсон, Себастьян Фолкс, Джеффрі Дівер.

Зараз ви читаєте новину «Новий автор романів про Джеймса Бонда змінив ставлення агента до жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі