пʼятниця, 27 вересня 2013 09:56

"Чемпіон живе у кожному з вас" - Тарас Шелестюк презентував автобіографію

Бронзовий призер Олімпійських Ігор Тарас Шелестюк презентував автобіографічну книгу під назвою "12 раундів до мети", повідомляє прес-служба боксера.

Книга вийшла у друк 12 вересня, але вже наступного дня була представлена її автором на Львівському форумі видавців. Після цього, чемпіон світу-2011 презентував свою автобіографію і провів автограф-сесію в Рівному, потім - у рідних Сумах.

"Книгу я писав сам, між боями, коли перебував у США. Зробити її більш читабельною мені допомогли письменник Станіслав Бондаренко, а також редактор Антон Горюнов. На її сторінках я намагаюся розповісти людям, що у кожної людини є право на щастя, просто його потрібно шукати й багато для цього працювати.

Назву "12 раундів до мети" обрано невипадково: книга складається з 12-ти розділів, в яких я розповідаю про 12-ть років своєї аматорської кар'єри. Хлопець з бідної сім'ї втілив свою мрію в реальність, та чемпіон живе у кожному з вас", - каже Тарас.

Зараз ви читаєте новину «"Чемпіон живе у кожному з вас" - Тарас Шелестюк презентував автобіографію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути