вівторок, 30 вересня 2014 15:51

На своєму творчому вечорі в "Могилянці" Вакарчук заспіває п'ять-сім пісень

На своєму творчому вечорі в "Могилянці" Вакарчук заспіває п'ять-сім пісень
Фото: obozrevatel.com

На творчому вечорі соліста групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука в Києво-Могилянській академії, який відбудеться 5 жовтня, пролунає п'ять-сім композицій. Як сказали Cultprostir в прес-службі НаУКМА, пісні будуть виконані в акустичних версіях.

"Програма вечора розрахована на дві години. В ході нього Вакарчук буде чередувати виконання пісень та спілкування з глядачами", - розповіли Cultprostir в прес-службі академії. Творчий вечір відбудеться в рамках благодійної кампанії "Свобода. Лідерство. Інновації. Творимо майбутнє разом!" Вона присвячена до 400-річчя НаУКМА, яке відзначатиметься в 2015 році. Всі кошти, виручені від продажу квитків на творчий вечір, будуть переправлені на благодійні проекти: впровадження дистанційного навчання в академії для студентів Криму і сходу України, а також на ліки для учасників АТО. Про те, як оформити покупку квитка на творчий вечір, можна дізнатися тут.

Акція Вакарчука в НаУКМА стане останнім публічним виступом артиста перед турне "Океану Ельзи" в Канаді та США, яке відбудеться протягом жовтня.

Зараз ви читаєте новину «На своєму творчому вечорі в "Могилянці" Вакарчук заспіває п'ять-сім пісень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі