четвер, 26 липня 2012 09:51

На "Новій хвилі" вперше за всю історію відбудеться рок-концерт

На "Новій хвилі" вперше за всю історію відбудеться рок-концерт
Відкриття "Нової хвилі 2012". Фото: svit24.net

26 липня другий конкурсний день міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля 2012" в Юрмалі завершиться рок-концертом в залі "Дзінтарі". Подібна подія відбудеться на традиційно "попсовому" конкурсі вперше.

Легендарні російські рок-музиканти - Гарик Сукачов та гурт "Недоторканні", групи "Воскрєсєньє", "Акваріум", "Машина часу", "Чайф", "Пелагея" - дадуть майстер-клас учасникам "Нової хвилі".

Ідея запросити рок-музикантів належить президенту конкурсу Ігорю Крутому. Вперше з рок-почином на "Новій хвилі" виступила Земфіра Рамазанова в 2010 році. Її поява на конкурсі справило фурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доньці Назарія Яремчука на "Новій хвилі" буде важко психологічно - продюсер

"Після цього рок-музиканти на нас глянули інакше. Вони завжди вважали і вважають себе вище попси, ніби зроблені з іншого тіста", - сказав на прес-конференції, присвяченій конкурсу, Ігор Крутой.

Цього року в організаторів, нарешті, вийшло зібрати кращі рок-групи. Музиканти дали свою згоду відразу. Оргкомітет "Нової хвилі" висловив надію, що це стане хорошою традицією.

Музичний конкурс в Юрмалі стартував 24 липня. Протягом шести днів 16 молодих виконавців з 14 країн світу будуть боротися за головний приз - 50 000 євро. Україну в конкурсі представляє 19-річна Марія Яремчук. Після першого окнкурсного дня молода співачка стала лідером, отримавши 97 балів із 99 можливих.

Зараз ви читаєте новину «На "Новій хвилі" вперше за всю історію відбудеться рок-концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі