четвер, 26 квітня 2012 15:53

Доньці Назарія Яремчука на "Новій хвилі" буде важко психологічно - продюсер

Доньці Назарія Яремчука на "Новій хвилі" буде важко психологічно - продюсер
Джерело: goloskrainy.tv

Цьогоріч на пісенному конкурсі "Нова хвиля" Україну представлятиме Марія Яремчук. Він пройде в Юрмалі 24-29 липня. Їй буде важко на конкурсі психологічно, вважає продюсер Ігор Ліхута.

"Голос країни" — це як забіг на довгу дистанцію, а Юрмала — це крос. Різний рівень. Дуже тендітна дівчинка, красива, мила. Видно, що дуже хороша людина. Але, як кажуть: хороший чєловєк — це не професія. Тут потрібна шалена психологічна витримка і досвід. Не знаю, чи готова вона психологічно до цього. Виходиш на сцену — перед тобою потужне журі, тисячі глядачів і ще мільйони дивляться по телевізору. Спостерігаєш, як інші виконавці виступають, порівнюєш себе з ними. Дуже сильною треба бути, щоб витримати", - зазначив Ліхута.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну на "Новій Хвилі 2012" представить дочка Назарія Яремчука

Про доньку народного артиста України Назарія Яремчука до телешоу "Голос країни" ніхто не чув. Вона займається співом з 6 років. Зараз вона паралельно бере участь у шоу та готується до конкурсу в Юрмалі.

"Голос у Марії хороший, співає чисто, але не скажу, що особливий, що його ні з ким не можна сплутати. Те саме з Нілуфар Расулмухамедовою, яка Росію представлятиме. Також не досвідчена. На "Новій хвилі" дуже високий рівень виконавців завжди. Це один з найкрутіших конкурсів у всій Європі зараз", - додав продюсер.

Зараз ви читаєте новину «Доньці Назарія Яремчука на "Новій хвилі" буде важко психологічно - продюсер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі