понеділок, 23 квітня 2012 12:11

Україну на "Новій Хвилі 2012" представить дочка Назарія Яремчука

Напередодні в Москві відбувся півфінал "Нової Хвилі 2012". З чотирьох конкурсантів, відібраних 16 квітня в Україні, у фінал пройшли лише дві дівчини - Марія Яремчук і Нілуфар Расулмухамедова. Обидві фіналістки були учасницями українського співочого конкурсу "Голос країни 2", а Марія Яремчук вчора стала однією з 4 фіналістів цього конкурсу.

"Я дуже хвилювалася перед півфіналом в Москві, і це природно, адже я виступала перед солідною публікою - Ігорем Крутим, Олександром Ревзіним, Олександром Румянцевим. У мене до цих пір мурашки по шкірі бігають, - зізнається Марія Яремчук. - Перемога на півфіналі" Нової Хвилі 2012 "- не інакше, як подарунок долі! Тому зараз весь свій час я буду витрачати на підготовку до фіналу конкурсу."

На Міжнародному конкурсі молодих виконавців популярної музики "Нова Хвиля 2012", який проходитиме 24-29 липня в Юрмалі, Нілуфар представить Росію, Марія - Україну.

"Повірте, я не менше патріотка, ніж був мій батько. Щиро люблю українську музику і, коли закінчиться" Голос країни ", буду намагатися робити щось для української музики", - поділилася Марія.

Марія Яремчук народилася в Чернівцях в1993 році в родині відомого українського співака, Народного артиста України Назарія Яремчука. Дівчинка почала співати з 6 років. До Києва переїхала 3 роки назад. Зараз вона навчається на 3-му курсі Академії естрадного та циркового мистецтва ім. Утьосова.

 

Зараз ви читаєте новину «Україну на "Новій Хвилі 2012" представить дочка Назарія Яремчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути