пʼятниця, 08 червня 2012 10:27

На "Новій хвилі" Марія Яремчук заспіває Ротару і Льюїс

На "Новій хвилі" Марія Яремчук заспіває Ротару і Льюїс
На конкурсі Марія Яремчук заспіває пісні, над якими вже працювала. Фото: donbass.ua

Співачка 19-річна Марія Яремчук підібрала остаточний репертуар на міжнародному конкурсі молодих виконавців "Нова хвиля". Він стартує 24 липня в латвійському містечку Юрмала.

"На хіт країни будемо співати "Тече вода", на зарубіжний — пісню "Homeless" британки Леони Льюїс. Власний хіт поки не можу сказати, бо ми ще його не відпрацювали. Це російськомовна пісня. Написав мій продюсер Андрій Француз. Я теж пишу пісні, але це так поки ескізи", - зауважує Марія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Олександра Пономарьова зароджуються романтичні стосунки зі своєю підопічною - ЗМІ

На конкурс співачка спеціально обирала ті пісні, які вже відпрацьовувала.

"Бо маю поняття як де тягнути і на чому акцентувати в пісні. Так Льюїс я співала на "Голосі", ну і Софії Ротару "Тече вода" часто співаю на концертах. Зараз ми її трохи змінюємо. Зробимо динамічніше. Але не реп. Я і реп — речі несумісні. Пісні репетируємо цілими днями. Також я постійно ходжу на хореографію, акторську майстерність і їжджу на концерти. В основному це дні міст на західній Україні. Мій продюсер каже, що мені корисніше працювати з народом. Там можна краще і швидше навчитися говорити з публікою", - впевнена дівчина.

На конкурс Яремчук планує взяти з собою балет та власного гримера.

Зараз ви читаєте новину «На "Новій хвилі" Марія Яремчук заспіває Ротару і Льюїс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі