вівторок, 07 січня 2014 23:00

Михайло Іллєнко знімав на Майдані флеш-моб

Михайло Іллєнко знімав на Майдані флеш-моб
Фото: pohlyad.com

"Шановна громадо, сьогодні у нас справжня кінозйомка, - каже зі сцени Євромайдану Михайло Іллєнко, 66 років, відомий український режисер, автор фільму "Той хто пройшов крізь вогонь" - У мене в руках ліхтарик, як у вас, на мобільних телефонах. Це треба зробити синхронно і дружно. Мені потрібно буде спіймати ритм гімну України. І ми побачимо, як же воно б'ється, це серце України. Давайте зробимо так, щоб його відчули всі, хто подивиться цей маленький трьоххвилинний фільм."

Михайло Іллєнко просить закрити рукою ліхтарики і відкривати його у ритмі музики. Командує "Почали". На сцену виходить дівчина з "хлопушкою", дошкою, за допомогою якою синхронізують зображення і звук.

"Кадр перший, дубль перший: "Гімн України", - каже дівчина і хлопає. Співає гімн України гурт "Мандри". Майдан підспівує, закриваючи і відкриваючи ліхтарики. Зйомки ведуться зі сцени і зверху. Над площею теж літає камера . Режисер просить майданівців зробити ще один дубль. Хвалить всіх за те, що чудові актори. Прем'єру фільму Михайло Ілєнко обіцяє вже завтра зранку. Покажуть його в Інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Іллєнко знімав на Майдані флеш-моб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі