четвер, 24 жовтня 2013 14:39

Добкін неадекватно себе оцінює і істерить — Іллєнко

Добкін неадекватно себе оцінює і істерить — Іллєнко
Андрій Іллєнко. Фото: svoboda.ictv.ua

Нардеп-"свободівець" Андрій Іллєнко назвав заяви голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна порожніми і пояснив це істерикою.

Про це він розповів у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Людина неадекватно оцінює свою персону. Ніякий Добкін своїми порожніми заявами не буде вирішувати кому буде давати доступ на територію Харківської області. Він тільки викликає іронію щодо своєї персони. Занадто багато він на себе бере. Треба прекрасно усвідомлювати, що це істерика. Такі заяви причинені страхом, який викликаний зростанням популярності "Свободи" в східних і південних регіонах України. Харківська "Свобода" активна і популярна сила, яка продовжує захищати соціальні і національні інтереси. А такі, як Добкін, їх утискають", - розповів Іллєнко.

Нагадаємо, глава Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін під час сесії під аплодисменти депутатів з трибуни назвав "Свободу" "націонал — рагулями". Так він відреагував на блог опозиціонерки Ірини Фаріон, в якому вона критично відгукнулась про деяких учасників парламентських слухань на тему "Доступності і якості загальної середньої освіти".

Добкін пригрозив, що "територія Харківської області для вас закрита раз і назавжди" та що засуне "портрети Шухевичів і Бандер в ті місця вашого тіла, де їм буде більш комфортно".

Також глава Харківської облради додав: "замість критики і гасел краще б представники опозиції об'єднали свої зусилля і побудували хоч один теплий туалет у сільській школі".

Зараз ви читаєте новину «Добкін неадекватно себе оцінює і істерить — Іллєнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

149

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути