четвер, 30 січня 2014 10:45

Меріл Стріп побилася з Джулією Робертс – кінопрем'єри 30 січня
6

Серпень: Графство Осейдж
Роботи 3D
Вій
Тьотушки
Королеви рингу

Сьогодні у вітчизняний прокат виходить фільм "Серпень: Графство Осейдж", один з домінантів на премію "Оскар", та чергова екранізація безсмертного твору Гоголя "Вій". Обидві ці стрічки – фаворити кінопрокатного тижня. Крім того, для наймолодших кіноманів виходять картини "Роботи" і "Мої африканські пригоди". Ну, а шанувальникам французьких комедій сподобаються "Королеви рингу".

Серпень: Графство Осейдж

- Ти ж начебто не куриш? – питають у головної героїні. Котра сидить с цигаркою у руці.

- А що я начебто роблю?

Сумна до болю та смішна до сліз історія американської сім'ї. Після таємничого зникнення батька, три його дочки повертаються зі своїми коханими (та екс-коханими) до рідного будинку, щоб підтримати мати та відшукати батька.

"Трагедія на екрані розігрується не комічна. Не вірте тим, хто каже, начебто ця стрічка ні про що. Очевидно, що вона – про любов. Однак не про ту, яку люблять показувати у стрічках про перше кохання і юнацькі сентименти…" - Empire.

Вій

"Найкорисніша річ на нашому хуторі – окреслюєш нею коло і сам чорт тобі вже не страшний", - говорить козак протагоністові, вручаючи шматочок крейди.

У сотника, батька панночки, поїхав дах. Задля того, щоб в його вотчину не пробралася нечисть, він наказав вирити навколо його хутора глибокий рів та поставити на його краю частокіл. Всі проходи на хутір охороняють вірні сотнику козаки. Та незважаючи на це на землю сотника потрапляє картограф Джонатан Грін. Там він зустрічає людей, з якими не міг би зітнутися в жодному іншому місці. Жителі цього хутора бояться повернення нечистої сили, при цьому не розуміючи, що вона вже давно оселилася в їх душах і тільки чекає на те, щоб вибратися назовні. Проте картограф і не уявляє з яким злом йому доведеться зустрітися тут.

"Не бездоганний, проте вражаючий комедійно-детективний хорор з вільною інтерпретацією Гоголя і масою 3Dефектів", - Empire.

Королеви рингу

"Стометрівка за три хвилини – це ганьба!", - кричить тренер головним героям стрічки – тітонькам-касиршам, котрі забажали стати професійними рестлерами.

Повсякдення набридло чотирьом касирам супермаркета. Одну з них зрадив чоловік, у другої – проблеми з коханцем, третя шукає пригоди, ну, а четверта – просто гот. Вони вирішили кинути виклик долі і стати королевами рингу. За для цього вони створили собі новий імідж та вийшли на ринг.

"Сміховинна і незвичайна стрічка навіть для такого кіномана, як я, що подивилася кілька тисяч французьких стрічок", - kinopoisk.ru

Тітоньки

"Краде накрадене… Дівчина за таким – як за кам'яною стіною", - характеризують одного з персонажів стрічки.

Дива стають реальністю за двох умов: якщо події розгортаються в Ризі та якщо щастя бажає самотня душа. В життя героїв цієї стрічки (безнадійно-самотніх дам) несподівано вриваються три янголи (вони ж тітоньки) Віра, Надя та Люба.

Роботи 3D

"Їй судилося знайти воїна…" - говориться про головну героїню стрічки, яка буде відчайдушно рятувати своє королівство.

Нечасто вітчизняному глядачеві випадає можливість переглянути фільм з Малайзії. Сюжет розгортається у відеогрі "Королівство Хілл", персонажі якої продовжують жити навіть коли комп'ютер вимкнено. Там, у віртуальній реальності, вони переживають справжні емоції. Одного разу на це кібер-королівство нападають віруси, які нищать все навколо. Головна героїня картини, маленька принцеса на ім'я Аманда, вирішує врятувати свою кібер-країну. Для цього за допомогою магії вона переноситься у реальність, де шукає Сонячного Воїна – єдиного, хто в змозі врятувати кіберсвіт маленької Аманди.

"Місто роботів чудово анімоване, всі персонажі сприймаються, як справжні живі люди. Однак головний плюс стрічки – її гумор" - kinopoisk.ru

Мої африканські пригоди

"Міс Флінт не пішла подивитися на тварин, тож ми приведемо їх до неї", - наївно кажуть діти-герої стрічки, після чого ведуть слона до міс Флінт.  Сім'я Берг відправляється в Африку, щоб допомогти врятувати зникаючі види тварин. Та на їх шляху з'являються браконьєри, що не люблять незваних гостей. Тим паче, якщо ці гості заважають їм збагачуватися за рахунок природи. Та незважаючи на всі негаразди, пригоди родини Берг переповнені кумедними ситуаціями та жартами.

Зараз ви читаєте новину «Меріл Стріп побилася з Джулією Робертс – кінопрем'єри 30 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі