четвер, 06 лютого 2014 15:28

"Ляпіси" привезуть українцям "Матрьошку"

"Ляпіси" привезуть українцям "Матрьошку"

З першим днем весни білоруський гурт "Ляпис Трубецкой" почне свій концертний тур з новим альбомом "Матрьошка". Кліп на однойменну пісню вони презентували цього тижня на своємі каналі в You Yube. До зйомок залучили музикантів російського гурту "НОМ".

"Оскільки ця пісня рясніє алюзіями та метафорами політичного характеру, мені довелося докласти чимало зусиль, щоб дотримати правильний естетичний баланс, не вдаючись ні в пафосну агітку, ні в хохмацтво", - каже режисер кліпу Андрій Кагадєєв.

Зйомки кліпу почали ще минулого літа. Перші кадри зробили "в інтер'єрах" Царскосельских парків.

"Костюм лиходія-чаклуна привезли з Женевського Оперного театру, - розповідає режисер. - Невдовзі після цього пройшли зйомки з ще одним "номовцем" Іваном Туристом - Олександрівський палац і околиця того ж Царського села - в ролі "карлика картавого" і Ємельки Пугачова. Згодом Леніна, який повстав, знімали також у Москві біля Кремля".

Матрьошки-гастарбайтери, матрьошки-козаки, матрьошки-священнослужителі і матрьошки-шахідки стали повноправними героями кліпу, як і живі актори. Матрьошки зробили зі ста фаненрних болванок.

"Матрьошка" стала третім синглом (після пісень "Танк" і "Танцюй") з нового однойменного альбому "Ляпісів". У нову платівку 11 російськомовних треків.

А 1 березня "Ляпис Трубецкой" розпочне тур "Матрьошка". Уперше нова програма виконають на концерті у Воронежі. З 28-го березня по 13-е квітня гурт гастролюватиме по Україні. Відвідає Полтаву, Харків, Луганськ, Донецьк, Дніпропетровськ, Одесу, Хмельницький, Львів. Деталі концертів дивіться за посиланням

Зараз ви читаєте новину «"Ляпіси" привезуть українцям "Матрьошку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі