середа, 26 серпня 2015 13:56

Литовський гурт знову заспівав українською

Литовський гурт знову заспівав українською

Литовський гурт Biplan, який заспівав українською і з квітня 2013-го створив вже 2 україномовні пісні, видав новий трек своєї української трилогії. Пісня і кліп "Ми вічно юні" режисера Saulius Baradinskas вийшли в День Незалежності України.

"Сьогодні для нас прекрасний день! – написали Biplan на своїй сторінці в Facebook. – А прекрасний тому, що нарешті ми можемо представити всій Україні одну з улюблених наших пісень, записану українською мовою – "Ми вічно юні". Відеокліп на пісню знятий на казковій Куршській косі. Український текст для пісні написала наша добра подруга Мідна. Меседж пісні залишився незмінним – це любов до життя і бажання вічно залишатися молодими. Радує ще й те, що одночасно із цим ми можемо привітати Україну з Днем Незалежності. Що може бути важливіше незалежності? Бажаємо ніколи більше її не втрачати, цінувати її і сприяти їй. Від усього серця зі святом вас, дорогі наші українські друзі! З Днем Незалежності, Україно!"

"Ми вічно юні" є перекладом литовського літнього синглу Biplan "O mes prie jūros" ("А ми біля моря") з альбому "Visi keliai veda prie jūros" ("Всі дороги ведуть до моря"), номінованого на "Альбом року" музичної премії М.А.М.А в Литві. Автор ліричного перекладу "O mes prie jūros", як і попередніх "Amore" і "Hey Ya Ho" – українська поетеса Мідна.

Зараз ви читаєте новину «Литовський гурт знову заспівав українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі