четвер, 27 червня 2013 13:12

Леді Гага стала найвпливовішою співачкою року

Леді Гага стала найвпливовішою співачкою року
Фото: Reuters

Американська співачка Леді Гага очолила список найвпливовіших музикантів 2013 року, опублікований журналом Forbes 26 червня. Видання відмітило більшу популярність співачки в соцмережах і високі доходи від її останніх гастролей.

Тур "Born This Way Ball", який тривав менше року приніс артистці 168 мільйонів доларів доходу, незважаючи на те, що вона була змушена достроково перервати його через травму стегна. При цьому число передплатників Гаги у Twitter перевищило 38 мільйонів осіб, а в Facebook за співачкою стежать понад 58 мільйонів користувачів. На друге місце Forbes помістив Бейонсе, зазначивши те, що дохід з кожного її концерту, як правило, перевищує два мільйони доларів. Також видання звернуло увагу на великі рекламні гонорари співачки.

Третє місце в списку зайняла Мадонна, чиї гастролі на підтримку альбому "MDNA" став найуспішнішим торік, зібравши 305 мільйонів доларів. Єдиним британським виконавцем у списку є рок-група Coldplay, яка зайняла дев'яте місце. Дохід від кожного концерту групи оцінюється в три мільйони доларів.

Повністю перша десятка рейтингу виглядає наступним чином:

1. Леді Гага

2. Бейонсе

3. Мадонна

4. Тейлор Свіфт

5. Bon Jovi

6. Джастін Бібер

7. Дженніфер Лопез

8. Ріанна

9. Coldplay

10. Кеті Перрі

В аналогічному списку Forbes 2012 року перше місце займав Джастін Бібер. При цьому Гага перебувала на третьому місці через те, що не грала концертів протягом року, за підсумками якого складався список. Тим не менш, співачка займала перше місце в рейтингу 2011 року.

Рейтинг найвпливовіших музикантів складається на основі іншого, більш великого списку - сотні найвпливовіших знаменитостей року - який складає журнал Forbes щорічно з 1999 року. Цей список в цьому році очолила телеведуча Опра Уїнфрі.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага стала найвпливовішою співачкою року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі