середа, 11 липня 2012 15:24

Крим "паралізувало" через зустріч Януковича з Путіним

Крим "паралізувало" через зустріч Януковича з Путіним
Людей та підприємців ніхто не попередив. Фото: nr2.ru

На трасі Севастополь-Ялта вже сьогодні виникли пробки, викликані проходженням кортежів з учасниками засідання міждержавної комісії Росія-Україна, яка відбудеться завтра в Криму.
Влада забула поінформувати місцевих жителів і гостей курорту про те, коли їм не варто виїжджати на головну транспортну артерію узбережжя, передає Новый регион.

"Один кортеж я бачив своїми очима. Не знаю, хто в ньому їхав, але зрозуміло, що це пов'язано із завтрашньою зустріччю Януковича з Путіним. Траса на ділянці від Алупки до Фороса заблокована. Машини стоять у пробці на пекучому сонці", - розповів один з місцевих жителів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гуманітарну допомогу жителям Кримська видають за допомогу "від Путіна"

Його слова підтвердив і директор одного з південнобережних санаторіїв, що попросив не називати його ім'я: "Так, рух паралізовано. У нас десь на трасі застрягла машина з молоком для санаторію. Я з нею навіть зв'язатися не можу. Уявляєте, що буде з молоком на такій спеці?! "

Варто зазначити, що влада, всупереч сталій практиці, не поширила через ЗМІ інформацію про те, коли кримчанам і туристам не варто планувати пересування по Ялтинській трасі. На сайті кримської ДАІ такого повідомлення також немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Газові переговори знову провалилися. Доведеться чекати 2018 року

У той же час, в прийнятому вчора розпорядженні Ради міністрів про підготовку до зустрічі президентів є пункт, в якому позначені чиновники, відповідальні за інформування населення про можливе перекриття доріг та обмеження руху. Відповідають за цю роботу начальник ДАІ Криму Володимир Загинайло і глава Рескомінформ автономії Вадим Волченко.

Зараз ви читаєте новину «Крим "паралізувало" через зустріч Януковича з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути