вівторок, 10 липня 2012 18:38

Азаров: "Співпраця України і Росії стає все більш широкою"

Азаров: "Співпраця України і Росії стає все більш широкою"
Азаров: "Сьогодні ми повинні поглиблювати співпрацю у знакових для економіки сферах. Фото: polittech.org

Співпраця України і Росії стає все більш широкою і максимально конкретною, переконаний прем'єр-міністр України Микола Азаров.

Як повідомляється на сайті Кабінету міністрів у вівторок, прем'єр зазначив, що порядок денний відносин двох країн набагато ширший "газового питання".

"Сьогодні ми повинні поглиблювати співпрацю в таких знакових для економіки сферах, як енергетика, зокрема - атомна, судо- і літакобудування, а також освоєння космосу. Ці завдання поставив перед нами Президент України, і уряд працюватиме на їх виконання", - підкреслив прем'єр України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні "насильно українізують" 20 мільйонів росіян і "перекручують історію" - ТБ

Він також нагадав, що на розширення двосторонньої кооперації спрямовані Програма економічного співробітництва на 2011-2020 роки і План заходів по реалізації Програми міжрегіонального та прикордонного співробітництва на 2011-2016 роки.

Азаров підкреслив, що напередодні зустрічі президента України Віктора Януковича і президента Російської Федерації Володимира Путіна і проведення українсько-російської міждержавної комісії (12 липня в Ялті), важливо ще раз наголосити на необхідності своєчасного і всебічного виконання рішень, прийнятих за підсумками IX засідання Комітету з питань економічного співробітництва цієї комісії (27 червня).

Зараз ви читаєте новину «Азаров: "Співпраця України і Росії стає все більш широкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути