вівторок, 11 червня 2013 14:33

Керівництво Національної опери зриває балет Дениса Матвієнка

Керівництво Національної опери зриває балет Дениса Матвієнка

Вечір балету "Діалог" за участю Дениса Матвієнка і зірок світового балету, який мав відбутися 18 червня цього року в Палаці "Україна", перенесено на 14 жовтня. Про це стало відомо вранці 11 червня. Причиною прийняття такого рішення Фондом Дениса Матвієнка стали непередбачувані обставини - зміни в робочому графіку артистів Національної опери України та їх "раптова" зайнятість саме в день концерту. Хоч на сьогоднішній день остаточно і не відомо, який саме балет буде показаний в Національній опері 18 червня.

"Ми думали, що після "відходу "Дениса Матвієнка з посади художнього керівника балетної трупи Національної опери нам перестануть заважати працювати. Як видно, одного "відходу" виявилося недостатньо, і інтриги пішли за нами слідом, - коментує ситуацію директор Фонду Дениса Матвієнка Альона Матвієнко. - У нас були домовленості на 18 червня не тільки з артистами опери, а й з технічними працівниками. Всіх їх не відпустили на виступи, пояснивши це великою завантаженістю. Хоча самі артисти достовірно поки не знають, яка саме "завантаженість" їх чекає в цей день. На жаль, ми ніяк не можемо вплинути на ситуацію, а також не можемо знайти гідну заміну в такі терміни. Єдиний здоровий вихід - перенести "Діалог" на жовтень".

"Ми і раніше стикалися з різними несподіванками, організовуючи вистави на сцені Національної Опери України, - каже Альона Матвієнко. - Але ми завжди робили все можливе, щоб глядач не відчув це на собі. Після того, що сталося, ми готові до будь "сюрпризів", тому без сумнівів, концерт в жовтні на сцені Палацу "Україна" пройде найкращим чином".

Денис Матвієнко каже, що відтермінування балету дасть змогу тільки покращити його. "Ми підготували неймовірно цікаву програму вечора. Тепер у нас з'явилося ще більше часу для підготовки, тому ми зможемо зробити програму ще більше і ще цікавіше! Я гарантую, всі, хто потрапить на наш "Діалог", побачать незабутнє шоу".

Ті глядачі, які вже встигли купити квитки на 18-е червня зможуть пройти по них на концерт 14-го жовтня. Організатори впевнені, що збільшення програми вечора стане їм гідною компенсацією. Якщо знайдуться ті, хто захоче здати свої квитки, то вони зможуть без проблем це зробити через портал parter.ua або через каси Палацу "Україна".

Нагадаємо, що 14-го жовтня на сцену разом з Денисом та Анастасією Матвієнко вийде легендарна Ніна Ананіашвілі, прем'єр Маріїнського театру Ігор Колб і солісти Національної опери України. Програма вечора складатиметься із шедеврів класичної та сучасної хореографії. У цей вечір відбудеться світова прем'єра нового номеравсесвітньо відомого, хореографа шоу Мадонни, Ленні Кравіца, U2 і Цирку дю Soliel - Дуайта Родена. Цей номер Дуайт створив спеціально для Дениса та Анастасії Матвієнко.

Уперше в Україні буде показано фрагмент з балету "Маргарита і Арман" у виконанні Ніни Ананіашвілі і Дениса Матвієнка. Також, за численними проханнями глядачів програма включає в себе балет на музику Radiohead - Радіо і Джульєтта. Головні партії виконають Денис та Анастасія Матвієнко. "Діалог" стане першою білетною подією, яке пройде поза стінами Національної опери України.

Зараз ви читаєте новину «Керівництво Національної опери зриває балет Дениса Матвієнка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі