субота, 25 травня 2013 13:40

Денис Матвієнко поїхав ставити балет до Нью-Йорка

Денис Матвієнко поїхав ставити балет до Нью-Йорка
Денис Матвієнко Фото: zn.ua

Колишній керівник балетної трупи Київської опери Денис Матвієнко разом з дружиною Анастасією ставитимуть нову постановку у Нью-Йорку. В Америці вже пройшла перша репетиція Дениса й Анастасії Матвієнків з усесвітньо відомим хореографом Дуайтом Роденом.

Світова прем'єра цього номера відбудеться на сцені палацу "Україна" під час грандіозного балетного вечора під назвою "Діалог".

Дуйат Роден ставить балети у стилі контемпорарі, працює з Мадонною, U2, Ленні Кравіцем, займався постановкою шоу для Cirque du Soleil. Під час візиту в Україну Дуайту сподобалося працювати з Денисом Матвієнком, і він вирішив придумати зовсім новий номер для зіркової пари.

"Позавчора ввечері у нас була перша репетиція, я надзвичайно схвильований і задоволений результатом. Уже бачу, що номер буде дуже цікавим і чуттєвим. Складатиметься з дуетів і сольних партій. Буде надзвичайно красиво!" - передає слова Дуайта прес-служба Фонду Дениса Матвієнка.

Тим часом 18 червня на сцені палацу "Україна" має відбутися вечір балету за участі Дениса й Анастасії Матвієнків, Ніни Ананіашвілі, прем'єра Маріїнського театру Ігоря Колба і солістів Національної опери України. Вперше покажуть фрагмент із балету "Маргарита і Арман" у виконанні Ніни Ананіашвілі і Дениса Матвієнка. На численні прохання глядачів  програма включає також балет на музику  Radiohead – "Radio and Juliet". Головні партії виконують Денис і Анастасія Матвієнки.

Зараз ви читаєте новину «Денис Матвієнко поїхав ставити балет до Нью-Йорка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі