пʼятниця, 01 листопада 2013 15:14

Кейт Вінслет закохалася у злочинця-втікача - нові трейлери тижня
9

День праці
День праці
День праці
Чи щасливий високий чоловік? Анімований діалог з Ноамом Хомським
Чи щасливий високий чоловік? Анімований діалог з Ноамом Хомським

Gazeta.ua підібрала найсвіжіші кіноролики цього тижня.

Режисер Джейсон Райтман зняв доволі похмуру драму з Кейт Вінслет в головній ролі. У новому трейлері "Дня праці" показано як героїня Вінслет крутить роман зі злочинцем.

За сюжетом 13-річний хлопчик Генрі розповідає історію свого життя. Одного разу він з мамою в супермаркеті зустрічають злочинця, за яким ганяється поліція усього штату. Вони допомагають йому - переховують у себе в будинку.

В мережі з'явився трейлер до документального анімаційного фільму Мішеля Гондрі "Is the Man Who Is Tall Happy? An Animated Conversation with Noam Chomsky" ("Чи щасливий високий чоловік? Анімований діалог з Ноамом Хомським"). Американський лінгвіст і філософ Ноам Хомський відомий перш за все своїми лінгвістичними роботами.

Новий, уже другий трейлер "Вовк з Уолл-стріт" виклали в мережу. Фільм Мартіна Скорсезе заснований на мемуарах Джордана Белфорта, біржового маклера, якого засудили в 1998 році за шахрайство та відмивання грошей.

Фільм має справжній зірковий склад. Окрім Леонардо Ді Капріо, який зіграв головну роль, серед акторів - Меттью МакКонахі, Жан Дюжарден, Роб Райнер, Марго Роббі та Джона Хілл.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Вінслет закохалася у злочинця-втікача - нові трейлери тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі