пʼятниця, 01 листопада 2013 01:11

"Дорослі кажуть про "Івана Силу" всіляку гидоту, а поряд сидить дівчинка, якій фільм подобається"

"Дорослі кажуть про "Івана Силу" всіляку гидоту, а поряд сидить дівчинка, якій фільм подобається"
Фото: novostey.com

За підсумками першого вікенду українська стрічка "Іван Сила" був на 8 сходинці у рейтингу прокату і зібрав 25 360 доларів, за наступні — піднявся до 7-го місця, зібравши 29 088 доларів.

Режисер Віктор Андрієнко вважає, що стрічка успішна і подобається глядачам, тому вони радять її подивитися друзям.

"Американці кличуть людей в кінотеатр, ми ж навпаки — йдемо до людей з фільмом. Нема грошей на рекламу, тому їздимо у тур містами за свої кошти. Касові збори фільму з кожним тижнем кращі. Хтось подивився, порадив друзям — таке сарафанне радіо, - пояснює Андрієнко. - Назвіть хоч один американський фільм, який примусить глядача співпереживати за героїв. Дорослі часом кажуть про "Івана Силу" всіляку гидоту, розказують, як краще було зняти фільм, а поряд сидить дівчинка, якій фільм подобається."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маючи гроші і зв'язки, можна вбити будь-кого, а потім відкупитися" - критики, діти, режисери та журі про 10 фільмів 43-ї "Молодості"

Також режисер виконав роль антагоніста в "Івані Сила". Віктор Андрієнко розповідає, що його часто запитують глядачі, чому агент Фікса побіг захищати Силу в останній момент.

"У сцені, де Івана Силу б'ють британські фанати, мій герой агент Фікса мав сказати: "Ми домовлялися провчити, але не вбивати". А продюсери наполягли ці слова вирізати. Тепер у глядачів з'являються питання, чому він побіг захищати Силу. Спершу Фікса домовився з фанатами, але як побачив, у що це вилилось, побіг допомагати хлопцю. Так він гине. Все одно персонаж мав піти, бо не мав майбутнього," - додає режисер.

На цьогорічному кінофестивалі "Молодість" фільм "Іван Сила" брав участь у конкурсній програмі дитячих фільмів. Отримав приз за найкраще режисерське рішення.

Зараз ви читаєте новину «"Дорослі кажуть про "Івана Силу" всіляку гидоту, а поряд сидить дівчинка, якій фільм подобається"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі