понеділок, 30 липня 2012 18:02

Харківські художники зняли фільм про своє місто фотокамерами
6

Виставка триватиме до 4 серпня

У Харкові в галереї "АВЕК" відкрилася фотовиставка "Повернись додому!".

Потрапляючи в галерею, опиняєшся в зменшеній копії міста, де вся його краса, як на долоні, і навіть важко повірити, що це всього лише панорами Харкова.

"Наше місто дуже гарне, і те, що перед вами, - це мій погляд на цю красу, - каже фотохудожник Юрій Давидов. - У Харкові тече дух Першої столиці. Справжня краса тут, в місті, в якому ти народився і виріс. Повернись додому... Нам є чим пишатися ".

На виставці представлені 59 панорам Харкова - види міста, яскраві моменти його життя, портрети людей. Тут всі красоти міста - те, що зазвичай показують приїжджим: Благовіщенський собор, Дзеркальний струмінь, Привокзальна площа, Успенський собор, театри та пам'ятники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніч бієнале "повернула" Довженка українцям

"Коли зайшла в галерею, очі розбіглися. Ніби й живу в Харкові, знаю всі ці місця, але тут вони представлені по-новому, - ділиться студентка Тетяна. - Найбільше мене вразив головний символ Харкова Дзеркальний струмінь".

"Найбільше мене вразили величезні панорамні фото денного та нічного міста, а також фото з водою і фонтанами", - додає постійна відвідувачка галереї Наталя Алдушіна.

На відкритті виставки відбувся показ фільму з однойменною назвою

"Фільм Come Back Home дуже незвичайний, - говорить Юрій Давидов. - Знімали його два фотографа - я і Сергій Шалімов. Ми зняли 12,5 тис. кадрів, з яких відібрали 550 і змонтували кіно. Основна ідея - показати красу Харькова.Виставка триватиме до 4 серпня ".

Зараз ви читаєте новину «Харківські художники зняли фільм про своє місто фотокамерами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі