вівторок, 26 червня 2012 11:14

Фільм "Духless" покажуть на Одеському кінофестивалі

Фільм "Духless" покажуть на Одеському кінофестивалі
Кадр з фільму "Духless"

Фільм "Духless", який недавно відкривав 34-й Московський міжнародний кінофестиваль, буде показаний на Одеському кінофестивалі. Картина Романа Пригунова - це екранізація бестселера Сергія Мінаєва, яка обіцяє повторити успіх книги.

Засновники називають головного героя "Духless" сучасним Євгеній Онєгін. Це 30-річний улюбленець долі, чиє життя пролітає в обстановці престижних офісів, модних клубів, закритих вечірок. Герой нашого часу красивий і успішний, його оточення - це дівчата модельної зовнішності й чоловіки зі списку "Forbes". Несподівана зустріч з дівчиною не зі звичної тусовки порушує хід його болісно-солодкого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Лозниця стане почесним гостем Одеського кінофестивалю

У головних ролях знялися зірки російського кіно: Данило Козловський ("Шпигун", "Ми з майбутнього", "Гольфстрім під айсбергом"), Артем Міхалков ("Стомлені сонцем 2", "9 рота", "72 метри"), Михайло Єфремов ("12", "Слухач", "Небо. Літак. Дівчина"), Артур Смольянінов ("9 рота", "Тріумф"). Продюсерами фільму виступили Федір Бондарчук ("Залюднений острів", "9 рота"), Петро Ануров ("Диверсант") і Дмитро Рудовський ("2 дня").

Гала-прем'єра "Духless" відбудеться в Одесі 20 липня. На честь показу очікується приїзд продюсерів та виконавців головних ролей.

Зараз ви читаєте новину «Фільм "Духless" покажуть на Одеському кінофестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі