вівторок, 03 липня 2012 02:13

Дружина Роббі Вільямса зіпсувала плани організаторів лондонської Олімпіади

Дружина Роббі Вільямса зіпсувала плани організаторів лондонської Олімпіади
Роббі Вільямс. Фото: robbiewilliams.com

Роббі Вільямс відмовився виступати на церемонії закриття Олімпіади-2012 в Лондоні, повідомляє The Daily Mirror.

Передбачалося, що Вільямс виконає на заході деякі речі з сольного каталогу, а також кавер на "Life on Mars?" Девіда Боуї. Більше того, організатори церемонії сподівалися, що Роббі заспіває з колегами по групі Take That. Виконавець навіть почав готуватися до виступу, проте в результаті відмовився від участі. В якості причини Вільямс вказав той факт, що в серпні його дружина Гайда Філд має народити дитину.

Представники Вільямса підтвердили інформацію про те, що виконавець не братиме участі в церемонії. Коментарів від організаторів заходу поки не надходило.

Олімпіада в Лондоні відбуватиметься з 27 липня по 12 серпня 2012 року. У фіналі церемонії відкриття виступить Пол Маккартні. Уже відомо, що він виконає пісню The Beatles "Hey Jude".

Для церемонії закриття буде підготовлено шоу тривалістю в два з половиною години. В його рамках виступатимуть Джордж Майкл, The Who і вищезгадані Take That. Ще однією учасницею заходу мала стати Леона Льюіс, причому передбачалося, що вона виконає якусь пісню дуетом з Адель. Однак наприкінці червня стало відомо, що цей виступ також не відбудеться через вагітність Адель.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Роббі Вільямса зіпсувала плани організаторів лондонської Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі