четвер, 28 червня 2012 13:08

Новий сингл Muse стане гімном лондонської Олімпіади

Новий сингл Muse стане гімном лондонської Олімпіади
"Survival" звучатиме під час вручення медалей ФОТО: facebook.com

Новий сингл британського гурту Muse стане офіційним гімном літніх Олімпійських ігор у Лондоні, які стартують 27 липня. Як пише New Musical Express, композиція під назвою "Survival" була обрана в якості головної музичної теми Ігор-2012 Олімпійським комітетом. Прем'єра пісні відбудеться в середу, 27 червня.

За задумом оргкомітету змагань, "Survival" звучатиме під час виходу учасників турніру на спортивні майданчики і вручення медалей. Крім того, нову роботу Muse можна буде почути під час ефірів програм, які висвітлюють олімпійські події.

Група зазначила, що пісня "Survival" створювалася з думкою про Олімпіаду. Композиція присвячена настрою на перемогу. Як підкреслили учасники Muse, вони задоволені й горді тим, що їм випав шанс стати авторами музичного супроводу до олімпійських заходів.

Новий студійний альбом Muse має вийти у вересні 2012 року. Трек-лист платівки поки не оголошено. Диск стане шостим у дискографії групи. Попередня студійна платівка Muse - "The Resistance" - вийшла у 2009 році і посіла перше місце в британському чарті.

Олімпійські ігри в Лондоні стартують 27 липня. На церемонії відкриття Ігор серед інших виступить сер Пол Маккартні.

Зараз ви читаєте новину «Новий сингл Muse стане гімном лондонської Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі