середа, 25 липня 2012 12:11

Дівчата трусили сідницями перед Фаготом
15

Більшість дівчат належать до модельних агентств
Фото: Фото: Катерина Горностай
Серед учасниць були школярки і випускниці університетів
Фагот вважає, що конкурсантки дуже сміливі
Змагалися між собою 13 довгоногих дівчат

На фестивалі Summer Sound проходив конкурс Міс Рок. Змагалися між собою 13 довгоногих дівчат. У журі судити красунь запросили вокаліста гурту "Танок на майдані Конго" Фагота.

Серед учасниць були школярки і випускниці університетів. Більшість дівчат належать до модельних агентств. Щоби потрапити на конкурс, вони відправляли свої анкети і фотографії організаторам фестивалю.

Одеситку Аліну Катильову, 18 років, відправило модельне агенство. "У модельному бізнесі - півроку. Всі казали, ти така висока, йди в моделі, - розповідає дівчина.  - Часто беру участь у показах і конкурсах краси. Отримую за це гроші".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Контракт забороняє публічні стосунки з одруженими й літніми чоловіками

Аліна навчається на філософському факультеті. Але мріє бути телеведучою. "Люблю багато говорити. Тому хочу працювати на телебаченні. На конкурсі хотіла зав'язати знайомства. Дівчата між собою говорили, що переможниця стане ведучою на М1".

Змагання складалося із трьох конкурсів. Перший - привітання. Дівчата вийшли у майках, коротких шортах і на високих підборах. Ведучий Міс Рок Женя Галич, вокаліст гурту O.Torvald, задавав дівчатам провокаційні запитання.

Учасницю під №5 Каріну він запитав: "Що ти робила б, якби застала свого хлопця у ліжку з хлопцем?" Дівчина відповіла: "Приєдналася б".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дівчини-моделі мають бути груди другого-третього розміру. Для хлопців головне – зріст

У наступному конкурсі красуні вийшли у відвертих купальниках. Дівчина у жовтому, підійшовши до журі, потрусила перед ними сідницями. Деякі конкурсантки жалілися, що померзли від морського вітру. Змагання проходили на вулиці.

Після дівчата з'явилися перед публікою в однакових рожевих сукнях. Міс Рок стала одеситка Юля Жайворонок. Переможниці Фагот вручив диплом та одягнув їй корону. Ведучий Женя зазначив, що прикрасу купили на ринку за 17 гривень.

"Дівчата дуже сміливі", - розповідає Фагот. "Не знаю, що таке мало стукнути у мене в голові, щоби я вийшов сюди брати участь у конкурс".

Зараз ви читаєте новину «Дівчата трусили сідницями перед Фаготом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі