пʼятниця, 01 серпня 2014 12:25

Буш-молодший написав біографію Буша-старшого

Буш-молодший написав біографію Буша-старшого
Фото: likeness.ru

Видавничий дім Crown Publishers оголосив про вихід на початку листопада 2014 біографії 41 президента США Джорджа Буша-старшого, яку написав його не менш знаменитий син, повідомляє Cultprostir. Твір поки не має назви. Але заявку на тираж вже зробили книжкові мережі США і Канади. Біографія одного з найбільш неоднозначних державних лідерів держави буде доступна як в паперовому, так і електронному вигляді.

Вперше в історії США життєпис президента створив його найближчий родич. Видавництво описує книгу як "унікальну, інтимну біографію, яка охоплює широкий спектр подій з життя Джорджа Буша: службу в Тихому океані під час Другої світової війни, кар'єру в нафтовому бізнесі Техасу, політичні злети". У своєму тексті Буш-молодший підкреслює, що вплив батька на формування його поглядів був дуже сильним. Це стосується не лише політики, а й уявлень про сім'ю, загальнолюдських принципів.

Зараз ви читаєте новину «Буш-молодший написав біографію Буша-старшого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі