понеділок, 01 квітня 2013 17:00

Аби довше побути на концерті "Бумбокс", молодь запізнювалася на потяги
6

Фото: Фото: Вікторія Іваночко

Понад три тисячі людей зібрав під одним дахом український фанкі-грув гурт "Бумбокс". У суботу, 30 березня хлопці відіграли концерт у київській Stereo Plaza.

Студенти у картатих сорочках і кросівках "отаборилися" на першому поверсі, на другому, за вишуканими столиками із запаленими свічками, відпочивали у Gucci й золотих ціпках, товщиною з палець. Цей концерт учасники гурту називають "особистим святом": випустили вініловий диск "Середній вік", за їхніми словами - йшли до цього 9 років. Охочі придбати ексклюзивне видання - 500 примірників продавали на концерті по 250 грн - чергували під концертним клубом ще з обіду. Боялись, що не вистачить. Під дощем, огорнуті туманом і снігами.

"Цією платівкою хочемо поставити крапку на періоді в нашому житті, який називається "Середній вік". Насправді, випуск вінілів у світі ніколи не зупинявся. Стільки всього вже придумали після: бабіни, касети, диски, мп3, але за якістю звуку вініл ще ніхто не перевершив. Це колекційна штука, або на подарунок, або для меломанів. Кому не потрібен він, але жаба все-таки змусить купити, в "очумелих ручках" є багато способів, як його можна використати", - розповів лідер гурту Андрій Хливнюк на прес-конференції перед концертом.

Одна з присутніх - молода білявка - просить обійняти Хливнюка від усіх шанувальниць. Хливнюк трохи соромиться, намагається віджартуватися. Про своє особисте життя ніколи не говорити, все тримає в таємниці. У січні у нього народилась друга дитина - донька Олександра. Також має 2-річного сина Романа.

"Обійміть Славіка. Він хоче" - каже Хливнюк, маючи на увазі Святослава Вакарчука з його новою піснею "Обійми". - Насправді, "Океан Ельзи" - це один із українських гуртів, який ми любимо й слухаємо", - додав Хливнюк.

Спочатку співає 11 пісень із "Середнього віку", які шанувальники вже встигли вивчити й охоче підспівували. Щодо виконання хітів з першого альбому - Хливнюк тут був не дуже й потрібний - зал був в змозі абсолютно самостійно їх співати.

"Вдруге на концерті "Бумбоксу". Знаю, що пів ночі ще не засну, емоції зашкалюють просто. Спів Хливнюка вживу дуже відрізняється від того, що записано на дисках. Кожного разу - це нова пісня", - поділилась враженнями киянка Анастасія Бережна.

"Концерт просто класс!!! я даже опоздал на поезд домой и 9 часов просидел на вокзале - только из-за того чтобы дослушать до конца концерт и услышать вот эту самую мелодию! Весь вечер просили ее", - написав наступного дня у фан-групі гурту в одній із соцмереж Володимир Николенко з Дніпропетровська.

Подейкують, що музиканти майже завершили роботу над новим альбом. Отже, дуже скоро можемо очікувати ще одне свято від банди "Бумбокс".

Зараз ви читаєте новину «Аби довше побути на концерті "Бумбокс", молодь запізнювалася на потяги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі