пʼятниця, 29 березня 2013 06:15

"Наш шоу-бізнес рухається в дупу"

"Наш шоу-бізнес рухається в дупу"
Фото: facebook.com/goloskrainy

— Що я їй зробив у житті? — лідер гурту "Океан Ельзи" 37-річний Святослав Вакарчук витирає очі кофтиною. Після виступу 20-річної Христини Соловій зі Львова на вокальному конкурсі каналу 1+1 "Голос країни" він заплакав. Дівчина заспівала старовинну лемківську пісню "Горе долом".

— Російську попсу співати не буду, — заявила Христина Соловій перед ефіром. Якщо її виберуть у свою команду Олександр Пономарьов або Тіна Кароль — дівчина пообіцяла піти з проекту. За правилами, члени журі слухають учасників спиною до них. До тих, які вразили — розвертаються і запрошують у свою команду.

Першим Христину Соловій обирає Пономарьов. На останніх секундах другим розвертається Святослав Вакарчук. Олександр просить її заспівати ще естрадну пісню. Вакарчук заперечує. Дівчина відмовляється співати й обирає у тренери Святослава.

— Я зарізко поступила, — каже Христина після ефіру. — Була під враженням. Не хотіла образити Олександра. Коли маленька була, слухала Пономарьова на плеєрі. "Човен, мій човен..." — оті його перші пісні мені дуже подобалися. Просто Вакарчук для мене значить дуже багато. Коли поступила на філологію, мене почала цікавити інша музика. А за таку музику відповідали він і Скрипка. Судячи з моїх слів про російські пісні, можна подумати, що в мене дуже завищена планка. Насправді, вона ні завищена, ні занижена. Вона на своєму місці. На місці, де є фольклор.

— Абсолютно критичною можна бути, якщо просто хочеш займатися творчістю, співати для себе. Коли тобі наплювати на все, що про тебе думають, — каже продюсер Володимир Бебешко, 56 років. — Якщо хочеш працювати у шоу-бізнесі, своя чітка позиція потрібна, але не зовсім критична. Перспективи у співака з автентичною музикою є, тільки не в Україні. На Заході швидше це оцінять, ніж тут. В Україні деградація повна, тут нічого не розуміють. Наш шоу-бізнес рухається в дупу. Ніяких променів, абсолютно. Аби щось змінилося, треба мати на чолі України патріота. Щоб просував закони, які підтримували б українську культуру.

Зараз ви читаєте новину «"Наш шоу-бізнес рухається в дупу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути