вівторок, 19 березня 2013 00:31

Йолка і Дорн - найкращі виконавці 2012 року
8

Фото: Фото: jetsetter.ua

15 березня відбулася друга щорічна церемонія нагородження премії YUNA, яка присуджується артистам за особливі досягнення у сфері музики за попередній рік. Український бомонд, а також представники шоу-бізнесу наших близьких сусідів зібралися, щоб викупати в оваціях почесних лауреатів поки єдиної на сьогоднішній день в Україні музичної премії.

Кращими виконавцями 2012 року стали Іван Дорн і Йолка. Ваня, який нині користується особливою прихильністю фортуни і який як відомо визнаний ще й найкрасивішим чоловіком за версією журналу "VIVA", також забрав почесну статуетку за найкращий альбом.

До речі, співак особисто отримав нагороду з рук журі, на відміну від Лізи Іванців (Йолки), яка пропустила такий урочистий момент через гастролі. Власне кажучи, вона не стала єдиною зіркою, що не з'явилася за церемонію. Наприклад, Костянтин Меладзе, який останнім часом уникає публічності, був названий кращим композитором минулого року, але і для цього заходу музикант не зробив виключення.

Повний список переможців виглядає так: "Кращий виконавець" - Іван Дорн; "Краща виконавиця" - Йолка; "Краща група" - Бумбокс; "Кращий альбом" - Іван Дорн; "Кращий композитор" - Костянтин Меладзе; "Особливі досягнення за двадцять років" - Вєрка Сердючка; "Краща пісня" - "Біля тебе", Йолка; "Відкриття року" - гурт The Hardkiss; "Кращий автор слів" - Андрій Хливнюк; "Кращий дует" - Альоша і Дарвін.

В якості ведучого шоу був запрошений Потап, який з усіх сил намагався розважити солідну публіку всілякими жартами. Але чи то народ зібрався дуже примхливий, чи то висловлювання конферансьє були не завжди вдалими, але на жарти вибагливі селебріті відповідали щирим сміхом далеко не завжди. Але треба віддати належне Потапу - він робив усе, що міг.

Зараз ви читаєте новину «Йолка і Дорн - найкращі виконавці 2012 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі