субота, 16 березня 2013 13:40

Іван Дорн та "Бумбокс" взяли по дві премії "Юна"
18

Фото: Фото: Тарас ПОДОЛЯН

У п'ятницю в "Палаці Україна" відбулась церемонія нагородження премії YUNA.

Найкращим виконавцем став Іван Дорн. Він же взяв ще одну нагороду в номінації найкращий альбом. Ним став його дебют — "Co'n'dorn".

"Мій альбом буде успішним тоді, як ви будете купувати мій другий. Він вийде восени", - каже зі сцени Ваня Дорн.

Найкращою виконавицею стала Йолка. А її пісня "Около тебя" виграла в номінації найкраща пісня. Але співачка не приїхала забирати свою статуетку, бо має гастролі.

"Знаєте чому Йолка насправді не приїхала за статуеткою? Вона думала, що її буде оголошувати Янукович", - жартує ведучий церемонії Потап.

Найкращим гуртом став "Бумбокс", дуетом - Альоша та Влад Дарвін із піснею "Смысл жизни". Найкращий композитор - Костянтин Меладзе, автор слів Андрій Хливнюк, режисер Валерій Бебко за кліп: The HARDKISS – "Make Up". Останні стали відкриттям року, обійшовши таким чином Анну Завальську, Машу Собко та Наташу Гордієнко. Ім'я переможця в 11 номінації "За особливі досягнення в музиці" було відомо ще у грудні. Ним стала Вєрка Сердючка. Зал зустрічав її стоячи. Андрій Данилко вийшов за статуеткою не в образі Верки Сердючки, а в образі самого себе. На ньому була кепка, джинси та картата сорочка.

Зараз ви читаєте новину «Іван Дорн та "Бумбокс" взяли по дві премії "Юна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі