середа, 08 січня 2014 16:15

"Алкоголічку" українського режисера визнали кращою на кінофестивалі в Індії

  Кадр з фільму
Кадр з фільму
Українська короткометражка "Алкоголічка" отримала приз на міжнародному фестивалі в Делі. Стрічка перемогла в номінації — кращий короткометражний фільм.

Фільм режисера Юлії Гонтарук розповідає історію про покинуту мамою дівчинку, яка живе з суворою тіткою і яка змушує її торгувати на базарі. "Не підеш завтра на свій балєт. Не заслужила" - каже тітка десятирічній Аліні. Дівчинка переконана: в цілому світі її любить тільки лялька. А ще вона понад усе мріє танцювати у дитячому колективі "Віночок".

Головну героїню Аліну грає юна акторка Марина Ластовина. Її тітку — акторка Ніна Набока. Знімали фільм у Києві - в аеропорту "Жуляни", на Дарницькому ринку. Короткометражка зроблена за підтримки Держкіно України.

Щорічний міжнародний кінофестиваль у Нью-Делі, столиці Індії (Delhi International Film Festival), тривав з 21-го по 27-е грудня 2013 року. Фестиваль проводили минулого року удруге. На ньому змагаються повнометражні та короткометражні стрічки. Окремо призи вручають за кращі документальні, анімаційні та ігрові картини.

Alcoholic by Yulia Gontaruk ( trailer) from Yulia Gontaruk on Vimeo.

Зараз ви читаєте новину «"Алкоголічку" українського режисера визнали кращою на кінофестивалі в Індії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі