Суп із сушених лісових грибів завжди виходить ароматним. Консервована квасоля робить страву ситною, а кукурудзяне борошно та бульйон - наваристим. Такий суп зігріває в холодну погоду без відчуття важкості.
Інгредієнти:
Гриби сухі - 40 гр.
Цибуля - 1 шт.
Борошно кукурудзяне - 4 ст.л.
Курячий / грибний бульйон - 1,5 л.
Консервована квасоля - 1 банка
Приготування:
Замочити гриби у воді. Не лийте занадто багато - тільки щоб вони повністю занурилися в воду.
Поки гриби вбирають вологу, порізати дрібно цибулю. Обсмажити на олії до прозорості.
Насипати кукурудзяне борошно і перемішувати 3 хвилини.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мексиканський суп подають з чіпсами з лаваша
Зняти з вогню цибулю з борошном. Поставити туди каструлю з бульйоном і долити в неї воду від грибів.
Має вийти 2 літри рідини. Варити в ній гриби, поки не закипить.
Як тільки гриби закипіли, засипати суміш борошна і цибулі. Знову довести до кипіння.
Слідом додати квасолю без рідини. Почекати, щоб суп знову закипів.
Далі почекати ще 5 хвилин і вимкнути вогонь. Подавати до столу грибний суп із житнім хлібом.
Коментарі