вівторок, 15 листопада 2016 16:35

В суп з сушених грибів додають консервовану квасолю
8

Фото: andychef.ru

Суп із сушених лісових грибів завжди виходить ароматним. Консервована квасоля робить страву ситною, а кукурудзяне борошно та бульйон - наваристим. Такий суп зігріває в холодну погоду без відчуття важкості.

Інгредієнти:

Гриби сухі - 40 гр.

Цибуля - 1 шт.

Борошно кукурудзяне - 4 ст.л.

Курячий / грибний бульйон - 1,5 л.

Консервована квасоля - 1 банка

Приготування:

Замочити гриби у воді. Не лийте занадто багато - тільки щоб вони повністю занурилися в воду.

Поки гриби вбирають вологу, порізати дрібно цибулю. Обсмажити на олії до прозорості.

Насипати кукурудзяне борошно і перемішувати 3 хвилини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мексиканський суп подають з чіпсами з лаваша

Зняти з вогню цибулю з борошном. Поставити туди каструлю з бульйоном і долити в неї воду від грибів.

Має вийти 2 літри рідини. Варити в ній гриби, поки не закипить.

Як тільки гриби закипіли, засипати суміш борошна і цибулі. Знову довести до кипіння.

Слідом додати квасолю без рідини. Почекати, щоб суп знову закипів.

Далі почекати ще 5 хвилин і вимкнути вогонь. Подавати до столу грибний суп із житнім хлібом.

Зараз ви читаєте новину «В суп з сушених грибів додають консервовану квасолю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути