Крабові палички добре поєднуються не тільки з яйцями та рисом, а й зі свіжими овочами та маслинами. Виходить ситна страва для сяткового столу. Консервована кукурудза дає салату солодкий присмак, а сухарики - хрускіт.
Інгредієнті:
Крабові палички - 200 г.
Сухарики - 50 г.
Консервована кукурудза - 1 банка
Рис варений - 3 ст. л.
Маслини - 150 г.
Майонез
Приготування:
Рис відварити та почекати, поки він охолоне.
Крабові палички порізати на великі шматки, а маслини - кружальцями або навпіл.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Салат "Шуба" готують у вигляді свічок
Змішати усі компоненти салату та заправити майонезом.
Щоб зробити страву пікантною варто додати гірчиці або лимонного соку.
Коментарі