Соковиті кольорові млинці можна готувати з оригінального природного барвника — вареного буряка. Цей рецепт згодиться тим, хто любить приймати гостей.
Інгредієнти:
Рафінована олія — 50 мл.
Молоко — 1,5 скл.
Пшеничне борошно — 2 скл.
Ряжанка — 50 мл.
Цукор — 2 ст.л.
Буряк — 200 г.
Сіль — 1 ч.л.
Курячі яйця — 1 шт.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У пиріг з капусти та горіхів для пікантності додають перець чилі
Приготування:
Буряк варимо або запікаємо до готовності. Ріжемо шматочками. Додаємо молоко. Дрібнимо блендером. Додаємо яйце та ряжанку. Кидаємо у суміш сіль, цукор та борошно. Добре вимішуємо. Залишаємо на 30 хвилин.
Смажимо на сковорідці, змащеній олією на середньому вогні, перевертаємо і припікаємо з обох боків.
Готові млинці подаємо з плавленим сиром, сирковою масою з зеленню або грибами.
Коментарі