середа, 16 листопада 2016 12:41

Шоколадно-мигдалеве печиво роблять у формі ковбаски

Шоколадно-мигдалеве печиво роблять у формі ковбаски
Фото: jamieoliver.com

Шоколадне печиво має не тільки мигдалевий аромат, а й горіховий хрускіт під зубами. Найкраще цей десерт смакує з міцною кавою або холодним молоком. Готується легко. Треба замісити тісто і спекти у формі ковбаски. Коли з'являться зверху тріщини - можна діставати з духовки.

Інгредієти:

30 г какао

50 г мигдалевого борошна

60 г вершкового масла (кімнатної температури)

100 г горіхів (фісташки і мигдаль)

50 г родзинок

1 ч. л. розпушувача

200 г борошна

100г цукру

2 яйця

1/2 ч. л солі

1 ч. л ванільного екстракту

Приготування:

Духовку розігріти до 180 градусів. Масло збити з цукром до пишності.

По одному ввести яйця збиваючи після кожного. Додати ванільний екстракт, сіль, горіхи і какао перемішуємо до однорідності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бананові кекси кладуть малинову начинку

Борошно змішати з розпушувачем. Невеликими порціями ввести його в тісто змішую до однорідності після кожної порції.

Вологими руками сформувати з тіста ковбаску, розкласти на деці застеленим пергаментом.

Випікати 20-25 хв до появи тріщин на поверхні "ковбаски". Дістати, розрізати на шматочки по 1-1,5 см..

Розкласти на деко і поставити в духовку ще на 8-10 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Шоколадно-мигдалеве печиво роблять у формі ковбаски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути