Шоколадне печиво має не тільки мигдалевий аромат, а й горіховий хрускіт під зубами. Найкраще цей десерт смакує з міцною кавою або холодним молоком. Готується легко. Треба замісити тісто і спекти у формі ковбаски. Коли з'являться зверху тріщини - можна діставати з духовки.
Інгредієти:
30 г какао
50 г мигдалевого борошна
60 г вершкового масла (кімнатної температури)
100 г горіхів (фісташки і мигдаль)
50 г родзинок
1 ч. л. розпушувача
200 г борошна
100г цукру
2 яйця
1/2 ч. л солі
1 ч. л ванільного екстракту
Приготування:
Духовку розігріти до 180 градусів. Масло збити з цукром до пишності.
По одному ввести яйця збиваючи після кожного. Додати ванільний екстракт, сіль, горіхи і какао перемішуємо до однорідності.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бананові кекси кладуть малинову начинку
Борошно змішати з розпушувачем. Невеликими порціями ввести його в тісто змішую до однорідності після кожної порції.
Вологими руками сформувати з тіста ковбаску, розкласти на деці застеленим пергаментом.
Випікати 20-25 хв до появи тріщин на поверхні "ковбаски". Дістати, розрізати на шматочки по 1-1,5 см..
Розкласти на деко і поставити в духовку ще на 8-10 хвилин.
Коментарі