М'ясні кульки з свинячого фаршу готують з азіатськими спеціями. Вони дають страві східного "характеру". Дивлячись на них не можна втриматися і не взяти виделку в руки, щоб скуштувати шматочок. Хоча, зазвичай, ніхто тільки одним не обходиться. Подавати варто їх разом з овочами або відвареним рисом.
Інгредієнти:
свинина 500 г
соєвий соус 25 мл
зелена цибуля за смаком
мелений імбир 1/2 ч.л.
мелений перець чилі 1/4 ч.л.
часник 1-2 часточки
олія для обсмажування
Приготування:
М'ясо нарізати і пропустити через м'ясорубку.
Часник почистити і натерти на тертці, зелену цибулю дрібно порубати.
Читай також: Новорічну качку по-пекінськи печуть з вином та яблуками
Змішати всі інгредієнти, додати спеції. Вологими руками зробити фрикадельки розміром з волоський горіх.
Обсмажити м'ясні кульки на сковороді. Подавати фрикадельки разом з рисом.
Коментарі