вівторок, 21 червня 2016 21:40

Оселедець маринують в гірчиці та яблучному оцті

Оселедець через свою доступність є часто на столах українців. Але коли набридає смак одного маринаду, потрібно не відмовлятися взагалі від страви, а просто зміними на інший.

"Оселедець мариную в гірчиці та яблучному оцті. Так він виходить з перчинкою та яблучним ароматом, - каже киянка Кароліна Коломієць. - Магазинні маринади набридли. Купую заморожену рибу і сама експериментую зі смаками".

Автор: modista.org.ua
 

Інгредієнти:

3 заморожені оселедці

2 невеликі цибулини .

2 ч. л. солі

1 ч. л. цукру

0,5 ч. л. меленого чорного перцю

200 мл олії

1-1,5 ч. л. яблучного оцту

1 ч. л. гірчиця

1/2 ч. л. куркуми

Приготування:

Олію змішати з оцтом та гірчицею.

Цибулю почистити і порізати півкільцями.

Філе оселедця нарізати смужками по 2 см. Змішати з сіллю і спеціями.

"Гірчицю можна брати зернинками, а можна звичайну. З крупмнками вийде цікавий смак", - каже жінка

У банку скласти шарами оселедець з цибулею.

Читайте також: Індійські страви з м'ятою швидко освіжають у спекотний день

Залити пряною сумішшю, закрити кришкою і поставити в холодильник на 2 доби.

Зараз ви читаєте новину «Оселедець маринують в гірчиці та яблучному оцті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути