Мандаринове морозиво має цитрусовий присмак та незвичайний аромат. Пікантності йому додає ще й мандариновий сироп. Цей десерт можна готувати з іншими смаками. Кому що більше подобається. Це може бути малина, смородина, шоколад, ананас, персик та манго.
Інгредієнти:
Мандарини - 8 шт / 250 г
Сметана 20% - 400 г
Молоко згущене - 1 банка
Приготування:
Мандарини очистити, розділити на часточки і подрібнити у блендері
Протерти мандаринове пюре через сито, щоб позбутися від шкірки.
Потім в блендері змішати сметану, згущене молоко і мандариновий сік-пюре.
Вилити в пластиковий контейнер і відправити в морозильну камеру.
Читайте також: Яскравий десерт готують із замороженої полуниці
Щогодини-дві перемішувати, щоб морозиво насичувалося киснем і в ньому не утворювалися крижані кристали.
При подачі поливати мандариновий сиропом. Для нього вичавити сік з кількох мандарин і прогріти з 1 ч. л цукру.
Коментарі