Суп швидкого приготування за італійським рецептом з ковбасками та червоним перцем. Рецепт від блогера Тіфані.
Інгредієнти:
Італійські ковбаски варені - 3 шт. (великі)
Червоний перець - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Італійська приправа - 1 ст.л.
Лимон - 1 шт.
Порошок часнику - 2 ч.л.
Курячий бульйон - 8 чашок
Сіль і перець за смаком
Макарони - 250 г.
Петрушка - за бажанням
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солодкий рол-млинчик заправляють шоколадом
Приготування:
Порізати кубиками червоний перець, цибулю, варені ковбаски на кружальця. Віджати сік одного лимона. Нарізати петрушку.
Закип'ятіть бульйон. Киньте у рідину ковбасу, перець, цибулю, італійські приправи, лимонний сік, часниковий порошок. Накрийте кришкою і варіть на малому вогні 6-8 годин.
У майже готову страву за 20 хвилин перед подачею на стіл киньте макарони.
Додайте сіль і перець за смаком. Прикрасьте петрушкою.
Коментарі