субота, 20 лютого 2016 21:45

Французький десерт макаруни з шоколадною пастою має мигдалевий присмак
3

Макаруни – мигдальне печиво із Франції – славляться складною процедурою приготування. Є простий рецепт, завдяки якому можна приготувати їх легко і удома. Крім незвичайного смаку, печиво-сендвіч має настільки апетитний вигляд, що його важко не скуштувати.

Інгредієнти:

Мигдаль (очищений) - 110 г

Цукрова пудра - 200 г

Ваніль - 1/2 стручка

Цукор - 50 г

Яєчний білок - 3 шт

Шоколадна паста - 100 мл

Приготування:

Подрібнити мигдаль в кухонному комбайні. Додати цукровий пісок і змішати до однорідного стану.

Поділити стручок ванілі уздовж і вийняти насіння.

Перемішати насіння з цукром. Збити яєчні білки до піни.

Поступово додати цукор, поки суміш не досягне консистенції безе. Додати мигдалеву суміш і швидко перемішати.

Тісто має стати рідким. Накрити пергаментним папером. Кондитерським мішком викласти круглі печива 4 см діаметром.

Відставити їх на 30-40 хвилин, поки не затвердіють.

Розігріти духовку до 150 градусів і випікати 10 хвилин.

Коли охолонуть, шоколадною пастою помастити одне печиво і накрити іншим.

Зараз ви читаєте новину «Французький десерт макаруни з шоколадною пастою має мигдалевий присмак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути