середа, 20 липня 2016 14:20

Фінські коржики ідеально підходять для бутербродів

Фінські коржики є ідеальним перекусом. Вони ситні та легкі. Їх можна мастити вершковим маслом, поєднувати з сиро, ковбасою та овочами або просто їсти з першими стравами. Інгредієнти для цих простих і дуже смачних коржиків знайдуться на кожній кухні. Найкраще їсти їх теплими замість хліба.

Автор: http://svitla-4ok.livejournal.com/
 

Інгредієнти:

Картопляне пюре - 300 г

Борошно - 150 г

Олія - ​​30 мл

Яйце - 1 шт.

Сіль - 1/2 ч. л.

Приготування:

Відваріть картоплю в підсоленій воді. Воду злити, а картопля потовкти в пюре. Охолоджене пюре посолити і додати яйце.

Додати борошно і вимісити тісто. Якщо воно буде липким, можна помастити руки олією.

Тісто має набиратися на ложку і не бути занадто щільним.

Посипати стіл борошном і сформувати 6-7 кульок. Обкачати їх у борошні і притиснути, зробивши коржі.

Перенести їх на деко, застелене пергаментним папером.

Зробити часті проколи виделкою. Помастити зверху оливковою олією і випікати в попередньо розігрітій до 190 градусів духовці.

Читайте також: У їстівні шашки з вершкового сиру додають ароматну салямі

Подавати теплими з вершковим маслом, сметаною і улюбленими намазками.

Зараз ви читаєте новину «Фінські коржики ідеально підходять для бутербродів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути