Гарбузовий суп-пюре з цвітної капустою і часничком - корисна і вишукана страва, яка подається в ресторанах. Як не дивно, її легко можна зробити вдома буквально за кілька хвилин. Повністю свій смак він розкриває разом з пухким білим хлібом. Чебрець робить стравою дуже ароматною.
Інгредієнти:
Молоко 3,2% 400 мл
Гарбуз 500 г
Цвітна капуста 150 г
Часник 2 зубчики
Чебрець 5 г
Приготування
Відварити гарбуз і цвітну капусту.
Потім злити воду і додати у відварені овочі молоко, часник, сіль і спеції за смаком.
В якості спецій відмінно підійде порошкова приправа тандури.
Все подрібнити в кухонному комбайні.
Читайте також: Курячий суп з цукрової кукурудзи присмачують червоним перцем
Подавати суп до столу теплим зі свіжим білим хлібом.
×
Коментарі