На дворі жовтень місяць, а це значить, що настав час коротати вечори за приємною бесідою і смачними міцними напоями.
Апельсиновий крюшон готують з суміші вина, коньяку і шампанського з додаванням апельсинів, апельсинового і лимонного соку. Такий коктейль відмінно підійде до солодкої домашньої випічки.
Інгредієнти:
- апельсини - 6 шт.
- цукор - 150г
- коньяк - 100 мл
- апельсиновий сік - 200 мл
- сухе біле вино - 1.5 л
- шампанське або газована вода - 800 мл
- лимон - 1/2 шт.
Приготування:
Очищені від цедри і насіння апельсини нарізати шматочками. Засипати цукром і влити коньяк, апельсиновий і лимонний сік (вичавлений з лимона) і половину всієї кількості.
Поставити в холодне місце на 1-1,5 години. Перед подачею додати інші компоненти.
Коментарі