пʼятниця, 02 жовтня 2015 16:42

Апельсиновий крюшон готують з додаванням коньяку

На дворі жовтень місяць, а це значить, що настав час коротати вечори за приємною бесідою і смачними міцними напоями.

Апельсиновий крюшон готують з суміші вина, коньяку і шампанського з додаванням апельсинів, апельсинового і лимонного соку. Такий коктейль відмінно підійде до солодкої домашньої випічки.

 

Інгредієнти:

- апельсини - 6 шт.

- цукор - 150г

- коньяк - 100 мл

- апельсиновий сік - 200 мл

- сухе біле вино - 1.5 л

- шампанське або газована вода - 800 мл

- лимон - 1/2 шт.

Приготування:

Очищені від цедри і насіння апельсини нарізати шматочками. Засипати цукром і влити коньяк, апельсиновий і лимонний сік (вичавлений з лимона) і половину всієї кількості.

Поставити в холодне місце на 1-1,5 години. Перед подачею додати інші компоненти.

Зараз ви читаєте новину «Апельсиновий крюшон готують з додаванням коньяку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути