четвер, 30 червня 2016 06:40

Влада має завадити зняттю санкцій із Росії

— 24 червня бюро Парламентської Асамблеї Ради Європи виявило бажання повернути Росію до діалогу. Проти висловилися українські та британські члени, — говорить 36-річний Леонід ЄМЕЦЬ, депутат фракції "Народний фронт", член української делегації в ПАРЄ.

У січні 2017-го постане питання повернення делегації Російської Федерації до ПАРЄ (19 січня цьогоріч Росія відмовилася від участі в Асамблеї. Так хотіла уникнути продовження санкцій. Через це Федерація не може брати участь у зібраннях Асамблеї 2016-го).

— У нас немає друзів. Є ті, з ким нам по дорозі, кому ми дорогу перейшли й кому до нас байдуже, — продовжує Леонід Ємець. — Делегати ПАРЄ є лише комунікаторами. Справжня робота покладена на Міністерство закордонних справ і президента України. Тому всім міжнародним інстанціям нашої держави необхідно сконцентруватися. Українська влада має завадити зняттю санкцій із Росії.

Зараз ви читаєте новину «Влада має завадити зняттю санкцій із Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути