вівторок, 23 серпня 2016 07:40

Телеканал "Інтер" співпрацював із ДНР

Російський політтехнолог, радник Сергія Льовочкіна — глави адміністрації екс-президента Януковича, член наглядової ради телеканалу "Інтер" Ігор Шувалов позаторік запросив на роботу росіянку Марію Столярову. У лютому 2016-го її депортували з України за співпрацю з терористами.

Про це у виданні "Цензор.нет" пише 39-річний Сергій Іванов, колишній прокурор із Луганська. Він опублікував дані зламаної хакерами поштової скриньки екс-редакторки "Інтера" Столярової за минулий і позаминулий роки. Спілкування її та Шувалова припадає на розпал так званої російської весни 2014-го.

У листуванні з російським політтехнологом Романом Івановим Марія розповідає, як Шувалов допоміг їй під час поїздки до Одеси після подій 2 травня 2014 року. Тоді в Будинку профспілок загинули 48 осіб. Уранці 4 травня Столярова зустрічається з Шуваловим на Майдані, а потім їде до Одеси, отримавши через нього гарантії безпеки від СБУ і "Правого сектора".

У липні Столярова хвалиться, що отримала посаду креативного продюсера "Інтера". Вона має документи, щоб "спокійно кататися по війні".

Шувалов і Столярова співпрацювали з ДНР. У березні ­2015-го вона розповідає про відкриття кореспондентського пункту в окупованому Донецьку.

"Шувалов неодноразово потрапляв у поле зору спецслужб України. Його намагалися видворити, однак йому завжди вдавалося вийти сухим із води. Якщо й після цієї публікації Служба безпеки не депортує його на батьківщину, значить — у нас немає СБУ", — пише Іванов.

За гроші Столярова й Шувалов інформаційно підтримували на "Інтері" не тільки "Опозицій­ний блок" Сергія Льовочкіна, Партію простих людей Сергія Капліна і "Народний контроль" Дмитра Добродомова, а й "Свободу" та її лідера Олега Тягнибока. Такого висновку можна дійти, проаналізувавши листування Шувалової та Іванова.

Зараз ви читаєте новину «Телеканал "Інтер" співпрацював із ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути